dissabte, 5 de setembre del 2015

Un Consell Escolar del segle XXI


Quin és sistema més just per elegir els càrrecs del Consell Escolar de Menorca?  En el segle XXI, han de continuar essent de designació directa per part del partit polític que governa? Resulta eficaç que els partits de torn elegeixin els representants de la comunitat educativa?

Té sentit que aquests representants  no hagin de justificar ni  experiència ni coneixements en el terrenuy educatiu? Seria necessari definir uns criteris per a la selecció? Quins?

Aquestes van ser les preguntes que es van intentar respondre a la passada Assemblea de MenorcaEdu21 celebrada el passat 27 d´agost. Com a resultat, els voluntaris i voluntàries de MenorcaEdu21 vam acordar  unes propostes en relació al sistema d´elecció dels membres del Consell Escolar de Menorca (CEME) que podeu llegir aquí.  

El debat es va engegar arran de l´oferiment de la presidència del CEME a MenorcaEdu21 per part del Consell Insular.  Ahir divendres ens va arribar la notícia de que la  Conselleria de Cultura i Educació del Consell Insular de Menorca (CIMe) dirigida per Miquel Àngel Maria i Ballester ha acceptat la proposta de MenorcaEdu21 d´elegir els representants del CEME per primàries.

Llegiu la notícia al diari MENORCA DIGITAL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada